Tentang Kami

Tentang Lekas Pulih

LEKASPULIH.COM ialah platform One Stop Homecare Service terus di tempat anda. Dengan kakitangan perubatan profesional dan bertauliah, kami berada di sini untuk menyediakan perkhidmatan kesihatan bersepadu dan boleh dipercayai untuk semua peringkat umur.

Lekas ​​Pulih adalah nama komersial PT LinkIT, sebuah syarikat yang berdaftar di bawah undang-undang Indonesia dengan nombor 8120114232078. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan terbaik dari tempat anda (rumah, pejabat, sekolah, kampus, dll.), untuk Malaysia yang sentiasa sihat. Ini boleh dilakukan dengan adanya platform LEKASPULIH.COM

Kakitangan perubatan kami bersedia untuk membantu menyediakan langkah untuk pemulihan kesihatan anda dengan lebih pantas melalui perundingan perubatan dalam talian dan perkhidmatan lain pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja.

Alamat pejabat berdaftar kami ialah Jl. Jen. Gatot Subroto Kav.38, Menara Keselamatan Sosial Utara Lt.9, Kampung Kuningan Barat, Daerah Mampang Prapatan, Kota Adm. Jakarta Selatan, Prov. DKI Jakarta 12710

Konsultasi Dokter

LEKASPULIH.COM menyediakan perkhidmatan teleperubatan untuk mereka yang ingin berunding dengan doktor secara dalam talian, secara praktikal dan mudah.

Surat Cuti Sakit/Ajukan Surat Cuti Sakit

LEKASPULIH.COM menyediakan perkhidmatan surat cuti sakit dalam talian daripada doktor yang tulen dan bertauliah dengan proses yang cepat, mudah dan selamat.

Kami membantu orang ramai (pelajar atau pekerja) untuk mudah mendapat surat cuti sakit daripada doktor yang tulen dan bertauliah tanpa perlu ke hospital.